over PasAan
| | Delen

PasAan denkt graag met u mee om oplossingen te creëren om als gezin of familie dicht bij elkaar te wonen, ook bij een toenemende zorgvraag. In veel situaties gaat het erom om wonen in zorginstelling te vermijden, maar juist meer aandacht te hebben voor gezelligheid, eigen regie en zelfredzaamheid. Wij zijn goed in luisteren naar uw wensen en die samen met u te vertalen naar concrete oplossingen.

Wij leveren woonoplossingen als de mantelzorgwoning en de zorgkamer. Ook begeleiden wij het gehele bijbehorende proces. Wij leveren de benodigde hulpmiddelen en voorzieningen, onder andere uit ons eigen magazijn. Om bewoners tijdens het gebruik goed te begeleiden en adviseren, hebben wij eigen ergotherapeuten in dienst. Voor een optimale service en dienstverlening werken wij samen met veel maatschappelijke organisaties en andere bedrijven.

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk. In onze woonoplossingen wonen meestal mensen mensen met een zorgvraag. Goede, kwalitatieve en duurzame oplossingen leveren één op één een bijdrage aan de kwaliteit van leven. Bovendien zijn kwalitatief hoogwaardige oplossingen op langere termijn vaak goedkoper. Binnen PasAan is jarenlange ervaring met woningaanpassingen, bouw en zorgvernieuwing gebundeld.