logo
GiethoornHilversumHoogvlietAmersfoortBenschopHilversumErmeloRotterdamVreelandOosthuizenHuizenOegstgeestRidderkerkSpijkenisseHilversumWormerRotterdamHilversumWolfhezeWormer, deels in een gemeenteplantsoenZuidlandKlaaswaalLandsmeerSchoonhoven
| | | Delen
Een zorgkamer toen de trap een knelpunt werd

Naar boven gaan werd onder invloed van zijn progressieve spierziekte steeds moeilijker voor de heer Veld uit Boven-Leeuwen. Daarom staat achter hun woning nu aan aanbouw zorgkamer, waar hij en zijn vrouw samen slapen en de sanitaire voorzieningen hebben.

Hij werd op de zorgkamer gewezen door zijn ergotherapeut bij het Erasmus Medisch Centrum. Door de aanwezigheid van de zorgkamer verwacht de familie Veld dat opname in een verpleeghuis lang uitgesteld kan worden. "Dankzij de vele voorzieningen die mogelijk zijn in de zorgkamer verwacht ik zelfs dat opname in een verpleeghuis zelfs helemaal niet aan de orde komt ", aldus de heer Veld.

De zorgkamer is geregeld en gefinancierd door de gemeente, die bewust gekozen heeft voor deze kwalitatief hoogwaardige, maar wel verplaatsbare oplossing. Dit gebeurde in goed overleg met Woningbouwvereniging De Kernen.

> bekijk vier foto's in groot formaat
> bekijk vier foto's in groot formaat
> bekijk vier foto's in groot formaat
> bekijk vier foto's in groot formaat
Bekijk filmpje