mantelzorgwoning
De woonkamer, is mede dankzij de grote ramen, heel huiselijk.De ruime hoekkeuken bevat veel berggruimte, met ondermeer ingebouwde koelkast en magnetron.De slaapkamer is ruim. Hier staan een tweepersoonsbed en twee kasten naast elkaar. De badkamer is ruim, met een speciale rail aan de muur, waar bijvoorbeeld een douchstoeltje aan kan hangen. De badkamer heeft vloerverwarming.In de ruime badkamer zit ook het toilet en een wastafel.Uiteraard bevat de badkamer ook aansluitpunten voor wasmachine en wasdroger. De verwarming/koeling gaat met een warmtepomp. Zo wordt uit de 'techniekkast' verwarmde of gekoelde lucht zachtjes de woon- en slaapkamer ingeblazen. In de keuken, hal en badkamer zijn ook verwarmingspunten. De speciale plint in de woon- en slaapkamer bevat weggewerkte kabels en aansluitmogelijkheden voor stroom, telefonie, kabel-TV en computer. Op de speciale plintrail kunnen desgewenst ook speciale kleine automatische nachtlapjes worden aangesloten. Alle lichtknopjes zitten zonder snoer aan de muur vast en zijn als het ware 'afstandsbedieningen'. Zo ook de bedieningsknop om het toilet door te trekken.Er zijn geen drempels in de mantelzorgwoning, ook niet bij de buitendeuren. Dit kan dankzij een slim afwateringssysteem. Desgewenst zijn zonneschermen zo gemonteerd.Veel kan bediend worden met een afstandsbediening, zoals de afzuigkap.
| | | Delen

De mantelzorgwoning-comfort is van vele gemakken voorzien. Dankzij de goede isolatie en het bijzondere systeem van verwarmen en koelen (met behulp van een luchtwarmtepomp) is er zowel in de winter als in de zomer een prettig binnenklimaat. De lucht wordt continu gefilterd en gereinigd. Door de vele ramen wordt mantelzorgwoning als licht en ruim ervaren.

In de mantelzorgwoning kan desgewenst veel met een afstandsbediening geregeld worden, zoals het licht, de afzuigkap in de keuken, de gordijnen, de deuren, het doorspoelen van het toilet. In het begin zijn dit soort zaken luxe, bij een toenemende zorgvraag wordt het regelmatig noodzaak.

De mantelzorgwoning staat in principe los van de hoofdwoning, waarin de mantelzorgende familieleden wonen. Indien gewenst is een 'verbindingsgang' tussen beide woningen eenvoudig aan te leggen.

De mantelzorgwoning-comfort van PasAan heeft het woonkeur-keurmerk. Dit betekent dat de woning van hoge kwaliteit is, voldoet aan belangrijke veiligheidseisen van brandweer en politie en milieuvriendelijk is.

Op de foto's hiernaast worden enkele voorbeelden vertoond van voorzieningen die de mantelzorgwoning zo comfortabel maken.

Indien u kiest voor de mantelzorgwoning-basis, dan zijn de meeste van genoemde voorzieningen als optie aan te brengen.

Klik hier voor een filmpje over de aanpassingsmogelijkheden in de badkamer.

Klik hier voor een filmpje over de aanpassingsmogelijkheden in de keuken.

Wilt u folders over de mantelzorgwoning ontvangen? U kunt deze aanvragen via het contactformulier op deze website.