mantelzorgwoning
Lent (Nijmegen)AmersfoortBergen aan Zee, in dezelfde stijl als de hoofdwoningDe LierOostzaanPrinsenbeek (Breda)Doetinchem, met houten afwerking aan buitenkantZeer grote mantelzorgwoning (90 m2) in HerveldDeventer, in een gemeenteplantsoenNieuwegeinAmersfoortRijen, met verandaSpijkVeldhovenZevenhuizenTielDe LierUddel, extra grote mantelzorgwoningEffen (Breda)Rijen, extra grote mantelzorgwoningLisserbroekBeemsterEpeNieuwkoopAssendelft
| | Delen

PasAan werkt samen met een landelijk netwerk van makelaars en adviseurs. De makelaars zijn woningmakelaars die zich hebben gespecialiseerd in ouderenhuisvesting. Bovenop hun reguliere makelaarsopleiding en ervaring, zijn zij getraind in woningaanpassingen. Daarbovenop zijn zij door PasAan opgeleid over mantelzorgwoningen. De adviseurs zijn vaak verbonden aan maatschappelijke organisaties waarmee PasAan samen werkt.

Een met ons samenwerkende makelaar uit uw regio kan u helpen met:
- de eventuele verkoop van een bestaande woning, zodat bijvoorbeeld uit de opbrengst een mantelzorgwoning gefinancierd kan worden 
- de aankoop van een mantelzorgwoning
- het aankopen van een nieuwe woning, die een tuin heeft die groot genoeg is voor een mantelzorgwoning.
Ook helpt dit netwerk van makelaars bij de doorverkoop van gebruikte mantelzorgwoningen tegen een zo goed mogelijke prijs, zodat deze te zijner tijd na gebruik desgewenst zo snel mogelijk in een volgende tuin door een volgende familie weer gebruikt wordt.

Via onderstaande kaart vindt u de contactgegevens van alle gekwalificeerde makelaars en adviseurs waarmee wij samenwerken.