zorgkamer en badkamer
GiethoornHilversumHoogvlietAmersfoortBenschopHilversumErmeloRotterdamVreelandOosthuizenHuizenOegstgeestRidderkerkSpijkenisseHilversumWormerRotterdamHilversumWolfhezeWormer, deels in een gemeenteplantsoenZuidlandKlaaswaalLandsmeerSchoonhoven
| | | Delen

De zorgkamer van PasAan kan door gemeenten worden gekocht of gehuurd. In samenspraak met enkele gemeenten heeft PasAan een speciale financieringsconstructie voor gemeenten ontwikkeld, waardoor de zorgkamer zo makkelijk mogelijk doorgezet wordt naar een volgende gebruiker, ook als die in een andere gemeente woont. In deze formule wordt rekening gehouden met de waardevastheid van de zorgkamer, maar ook met het feit dat regelmatig een ander model zorgkamer moet worden ingezet (bijvoorbeeld een 'linker' i.p.v. een rechter, of een eenpersoons i.p.v. een tweepersoons of omgekeerd).

Het flexibele niveau van hulpmiddelen en voorzieningen heeft een grote toegevoegde waarde bij progressieve ziektes als ALS. Niet alleen wordt de kwaliteit van leven van betrokkenen groter, ook wordt veel proceduretijd gewonnen rond tussentijdse aanpassingen. Op basis van een contract garandeert PasAan dat wijzigingen in het hulpmiddelenniveau binnen 48 uur gerealiseerd zijn. Verhuur van hulpmiddelen is onderdeel van deze ziektebeeld gebonden contracten. Dit geheel spaart voor gemeenten veel tijd en geld uit.

Wilt u de speciale folder voor gemeenteambtenaren over de zorgkamer ontvangen? U kunt deze aanvragen via het contactformulier op deze website.