zorgkamer en badkamer
Een bijzondere en grote verbindingssluis in Benschop. Voor de zorgkamer is als het ware een gang gemaakt naar de bijkeuken van de hoofdwoning.Deze verbingssluis in Huizen zit onder een balkon en heeft veel glas en een lichtkoepel. Een ruime verbindingssluis met lichtkoepel in RidderkerkIn Ermelo staat de zorgkamer dwars achter de woning, de verbindingssluis is hier een gang langs de woning, met veel berggruimte.Nogmaals de verbindingsgang in Ermelo.Zo van de woonkamer naar de zorgkamer in Hilversum. De verbindingssluis is net een 'tussenkamer'.De zorgkamer in een afgesloten carport in Rotterdam.De zorgkamer met een aparte ingang in Wormer.De verbindingssluis als 'bijkeuken' in Rotterdam.Een box in de verbindingssluis met de woonkamer in Wolfheze.De zorgkamer met de zijdeur verbonden aan een serre in HIlversum. Een oude bijkeuken wordt als 'verbiningssluis gebruikt in Laren.In Amersfoort was het verwijderen van een zijdeur en de aansluiting waterdicht maken voldoende voor de verbinding tussen zorgkamer en woning. Een aparte ingang in Zuidland.De andere kant van de verbindingssluis in Zuidland.In Yrseke is de buitenmuur van een bijkeuken, de binnenmuur van de 'verbingssluis geworden. Door deze bijzondere verbindingssluis is de woonkmamer fors groter geworden. De verbindingssluis op maat gemaakt bij de achtergevel in Oegstgeest. Voor lichtintrede is hier ondermeer een lichtkoepel en een raam. Voor de zorgkamer en verbindingssluis is in Ridderkerk ook nog een bijpassende grote berging gebouwd.Verbindingssluis in Spijkenisse.
| | | Delen

De zorgkamer van PasAan is er in vier varianten. Er is een eenpersoons versie en een tweepersoonsversie. Deze laatste heeft een 'erker' waar het hoofdeinde van beide bedden in kan, terwijl er dan toch nog voldoende ruimte blijft om met een rolstoel langs het voeteneind te rijden.
Daarnaast kennen wij een 'linker' en een 'rechter' variant, oftewel gespiegelde exemplaren.

De verbindingssluis tussen de woning en de zorgkamer is altijd maatwerk. Soms volstaat een kleine verbindingssluis, soms is een grotere sluis handig in verband met lichttoetreding en het creëren van een "parkeerplek' voor rolstoel, scootmobiel en andere hulpmiddelen.

PasAan kent ook een aanbouw badkamer (2.25 m bij 2.97 m) en vanaf 2020 ook de nieuwe maatvoering (3.16 m bij 3.16 m). Deze vormt een waardig alternatief als de slaaplocatie al is voorzien.

plattegrond zorgkamer met erker
plattegrond zorgkamer zonder erker
Plattegrond aanbouw badkamer (type 3x3)